FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Internet prin fibra optica


Acces la internet prin fibra optica (tehnologie FTTB), cu o disponibilitate anuala a serviciului de 99,8%, acces international garantat indiferent de tipul conexiunii, acces metropolitan de mare viteza.Serviciul BitNet - acces la internet garantat prin fibra optica


Extern garantat Extern maxim Metropolitan Pret
20 Mbps 40 Mbps 100 Mbps 79 euro
30 Mbps 60 Mbps 100 Mbps 119 euro
40 Mbps 80 Mbps 100 Mbps 169 euro
50 Mbps 100 Mbps 100 Mbps 199 euro
Upgrade la interfata de 1 Gbps: + 100 euro lunar.

Disponibilitatea serviciilor este limitata la aria de acoperire. Conectarea se face prin fibra optica, urmand sa primiti in custodie un convertor. Taxa de conectare se calculeaza in urma unui deviz si reprezinta costul racordarii locatiei la infrastructura Bitway Telecom. Modelul de contract este disponibil aici.


Tarifele nu includ TVA 24%.Suport Tehnic

Dincolo de tehnologii si echipamente, Bitway Telecom investeste continuu in formarea si educarea angajatilor sai. Ne angajam sa oferim clientilor nostri suport permanent la toate nivelurile.

Serviciile de relatii cu clientii sunt asigurate permanent, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, personalul nostru fiind constant pregatit sa ofere consultanta si sa rezolve eficient problemele aparute. O echipa de profesionisti este gata oricand sa raspunda oricaror exigente tehnice si sa furnizeze solutia optima adaptata necesitatilor clientilor.


Acces clienti

Nume utilizator:
Parola: